Шинковар (Szynkowar) 3кг

86.19

Qty:
Compare

Опис

Шинковар- для приготування шинок,ніжок та мелених виробів. На туго заповнений резервуар слід накласти дотискову пластину, пружину і кришку, як показано на малюнку. Усе це слід нагрівати при максимальній температурі 95ᵒС протягом 2-3 годин. Після охолодження відкладіть в холодильник на 5-6 годин.

Перед першим використанням шинковарки вимийте її у теплій воді або у посудомийній машині, ретельно сполосніть і висушіть. Ємність шинковарки наповніть необхідним м’ясом. На мясне заповнення накладіть дожимну пластину. Дожимна пластина вкладається випуклою частиною вгору. На випуклу частину дожимної плитки закрутіть пружину за схемою. Усе це накрийте кришкою. Шинковарку розмістіть в каструлі з гарячою водою, тримайте на водній бані приблизно 3-4 години (залежно від виду мяса). Залиште посудину до охолодження і вийміть м’ясо з шинковарки.