Термометр для харчових продуктів -50 ° + 300 ° С, Bioterm

43.90

Qty:
Compare

Опис

Електронний, дуже точний штировий термометр з РК-дисплеєм, незамінний при застосуванні в об’єктах громадського харчування. Оснащений чохлом, який захищає термометр від механічних пошкоджень.
Термометр можна завісити в будь-якому місці на шнурку або прикріпити до пояса за допомогою кліпси.
Ідеальний для вимірювання температури м’яса, страв, пирогів, рідин і т.п.
Технічні характеристики:
– Термометр виготовлений з нержавіючої сталі-140мм
– Показує збереження хв. і макс результати вимірювання,
– Діапазон температури: -50 ° C до + 300 ° C (-58 ° F до 572 ° F)
– Похибка: +/- 1 ° C,
– Точність показань: 1 число після коми.
УВАГА:
Термометр не може залишатися в духовці під час запікання, він використовується тільки для одноразового контролю температури під час запікання.